Godagens!!

Japps då har man nyss klivit upp för en stund sedan, nu så är man pigg!! Igår var det balen som gällde, hade det hur kul som helst, kvällen var lång, kändes som evigheter. Var ute till tio idag på morgonen så det blev ingen sömn inatt men fick vara med om mängd roligheter! Så i morse var det brännboll på skolan, orkade inte vara kvar så åkte hem och sov. Ikväll ska jag vara med Marty the big party, så får vi se vad det blir för busigheter.

Bjuder på dessa bilder från igår....
              ...
Mer bilder kommer..

Tjopp...

sitter och pluggar nu med bilderna till foto, blir inte så bra men orkar inte bry mig så värst mkt. Efter middag hos mamma och pappa så tog jag mig en tupplur sedan gjorde jag ett ryck med att gå ut och tvätta bilen åt mamma och pappa, sedan systers bil, så nu är dom ren och fina!!

Här har ni ett smakprov på en av bilderna som jag skapat och gjort om. lite.



Bye...


Usch...

hård dag, tackar att man har en syster som finns till då man behöver hjälp, GULDVÄRD! Har haft en tuff dag, varit och delat ut reklam till kusinen för att hon ej är hemma i helgen, det är klart man ställer upp även fast man inte har den bästa inställningen till det. Jag själv kanske hamnar i en sån situation och då vill jag ju att nån ska kunna ställa upp... Hur som helst fick jag det gjort efter många timmars arbete, så det är bara att stressa vidare som jag ofta gör. Mycket att stå i nu det som är kvar på dagen.

Ha en bra dag dom som kan!!!

Grillning

japps ikväll äre grillning som gäller med "gänget", mysigt ska det bli. Har nyss duschat känns som det var evigheter jag var hemma här, har haft fullt upp sedan onsdag. Då var jag ut och hade det kanon!! Blev samma sällskap hem sedan sist, heh;) Var ute länge till 3 ungefär. Så i torsdags har jag hjälpt syster till idag.

Idag har jag skjutsat den andra syster och hennes familj till tågstationen, dem ska spendera helgen i Stockholm Låter väldigt lockande faktiskt! Så har som sagt haft fullt upp, stressig som jag är. Men nu ska jag fixa mig innan jag drar vidare



Partyparty....

God morgon..

Sov ungefär 3 timmar inatt, jippi...och jag är fortfarande inte färdig med uppgiften. Sitter nu på skolan och ska skriva färdig, har ju inte så mycket kvar, jag borde ju hinna med mig. Har mycket jag ska hinna med idag också, ska vara på skolan skriva färdigt det här sedan på svenskan göra prov, efter jag har slutat skolan så blir det till att åka till han på skolan för att hjälpa henne med fotografering därefter måste jag hem slänga i mig ngt ätbart och sedan sova en stund och sedan utgång. Ja! det blir som sagt en stressig dag!

Herrå!

Plugg..

sitter fortfarande vid datorn och pluggar, har kommit halv vägs, känns ganska bra! Men märker att jag är trött för tappar bokstäver och stavar fel in princip hela tiden. heh! Ska upp snar också, vid 7 tänkte jag. Om jag inte tar sovmorgonen till halv elva, men tänkte åka och göra bild på morgonen. Kommer väl sluta med att jag inte går och lägger mig utan går på skolan direkt... nährå, nu ska jag forsätta.

Tisdag..

har nyss ätit lite, ska sätta igång med att plugga, imorgon har jag prov i svenskan sedan en inlämning på filosofin och samhällen, usch! Få se om det blir någon yoga ikväll som jag är tveksam om jag kan gå på. Blir nog pluggning, aja. Nu så ska jag ta en kort vilo paus sedan komma tillbaka för att plugga som en häst!

Snar så är allt slut......Längtar!!

Hej!

Måndag..

Fotot idag på skolan blev väl rätt okej, det är klart att alltid ska man vara missnöjd med något men men. Man kan inte vara perfekt, hih! Går bara imorgon och på onsdag vilket känns hur skönt som helst! På onsdag kväll är det nog party hela natten lång! Känner mig peppad fast jag sitter här och kollar på ballar av stål samtidigt som jag pluggar, har prov imorgon psykologi! Hmm...kommer nog inte gå så bra...aja!



Tjing!

Studentfoto...

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen, ska fixa mig fin och så eftersom att jag har studentfoto vid 1. Få ta klänningen även fast jag inte har hunnit sytt in den, men det funkar ändå, få ha säkerhetsnålar. Jag kommer ju ändå bara ha klänningen för stunden. Sedan så har jag skola till 4 så blir det hemgång och göra läxa!

För jag tar snart studenten....lalalalala!








 

Bye bye!

Söndag..

nyss tagit mig an disken, så nu är det fixat, kanonerskalkoner! Känns städat och fint nu i köket!

Började dagen med att gå på yoga, väldig fin start, fick mig att kanna pigg och allärt. Sedan så blev det plåtning för fotouppgiften, så nu har jag tagit det bilder som jag kommer att bearbeta på photoshop. Känns bra, så jag inte sitter där och inte har några bilder alls..

Nu så ska jag ta och göra färdigt det sista i uppsatsen och därefter ta och varva ner och slå mig ner framför tvn och se film med Hanna. Blir någon svensk film som vi har hyrt, få se om den är bra, hoppas!

Bye!

Lördag..

har för en stund sedan kommit hit ner till mamma o pappa där syster o lille W är. Var vaken ganska tidigt idag, skönt det, hann göra undan lite grejer hemma o så. Har lånat Linas kamera för ska ta kort till på mån för uppgiften i fotokunskapen. Kameran funkar great, sådan vill jag också ha, få se om jag kanske köper en när jag har sparat lite pengar. Har ju fått jobb i sommar också, blir nämligen så att jag ska jobba på hagalid på service, har inskolning i juni, sedan så har jag schema till augusti nån gång. Super glad är jag, llåter som att jag kanske ska få jobba till hösten också eftersom att jag inte ska plugga vidare just nu utan bara jobba så mkt jag kan, skulle förstås vara hur bra som helst om jag kommer få det.

Så äre ju snart studenten o allt, längat hur mkt som helst, är mkt man ska göra nu i skolan, prov och inlämningar. Men men det ska nog fixa sig. Mamma o pappa är ju som sagt utomlands, dom har varit där en vecka så ringer dom o gör mig avundsjuk när dom säger "hör du vågorna, det är jätte varmt ute och vi sitter på balkongen nu". Ja fast snart åker jag ju...längtar!!

Nu så ska jag underhålla lille man lite här bredvid mig!

Bjuder på dessa bilder på mig o prins W!



 


Bye!

Hello..

helgen har varit kanon i fredags var jag med lina och ute och åkte lite. Lördags  så var det cruising som gällde, åkte raggarbil med tjejerna och diggade musik som jag annars aldrig brukar lyssna på, lite kul, var ute länge sedan blev det hem gång med sällskap, dock blev det lite tjafs för en del, men men jag hade det kung!!

Varit hemma idag också, kände mig inte så pigg i går kväll sov från 7 till 8 ungefär idag, jag tror att lördags natten tog all energin från mig, haha. Har även fixat passet, så nu är jag redo för Bulgarien med the Gang! yeah längtar otroligt mkt!

Nu så ska jag plugga, är ju bara två veckor kvar innan dom sätter betygen!



Hejsvejs!


Gokväll..

nyss tagit mig an köket och gått igenom lite grejor, bland annat har jag diskat och plockat lite i skåpen.Har så mkt grejor så jag vet inte vart jag ska göra av allting.

Idag så har det varit plugg sedan stor handling så hem sov nån minut så följde jag med syster för att köpa vagn.

Nu så hade jag tänk mig att jag skulle se på en film som går på tvåan, "hotel" tror jag den heter. Få se om den duger eller om jag kommer att hamna gär igen framför datorn.

Hejsvejs!

hallo..

var ett bra tag sedan jag skrev, har hänt en del, det har varit sista april jag har flyttat och mycket i skolan, Hua, men men nu så är allting great förutom allt plugg som är kvar då. Men snart är det bara en månad kvar så jag står ut! heh. Sista april firade jag med Lina och Martina, vi grillade o så sedan på förfest så ut på krogen, blev en bra kväll kan jag lova!





Från sista april!

Bye, bye!

RSS 2.0