bakning..

nu så har jag slängt ihop en paj som jag tänkte lyxa till med att äta ikväll framför tvn, pappsen ska så klart också få. Hoppas den blev bra, blev en chokladpaj, går det att misslyckas med en sådan, det återstår att se. Just nu ser den faktiskt väldigt god ut  ugnen, smakar gott också tror jag. Heh..

Här har ni receptet som  vill...

3 dl socker
3 dl vetemjöl
2 ägg
100 g blockchoklad



Paj,paj!!

Tjing..

nyss kommit hem från syster, ska sätta igång med projekt arbetet som ska vara inne på Måndag morgon. Huva, aja men det går faktiskt ganska bra, har en del problem men fixar sig nog. Har fått student mössan med, jippi, den var lite större än vad jag trodde den skulle vara, det är bara för mig att puffa upp håret lite så kanske det se bra ut heh. Ikväll så ska jag plugga sedan lite solning med Marty så skjutsa mamma på jobbet, har ingen skola imorgon, hur skönt som helst!! Är ledig alla fredagar nu, verkligen super duper skönt!! Det behövs verkligen.




Bye,bye!

God morgon, god dag!..

har sovit till tolv idag, huvva känns som hela dagen har gått och jag har sovit bort den. Missat yogan har jag gjort också, F*n, jag om var sugen att gå! Idag så har jag tänkt först och främst att fika lite sedan röja lite i rummet så till slut plugga. Skolan börjar imorgon och jag känner mig inte alls peppad för den.

Nu äre frukost som gäller för min del....





Ciao!

Sov time...

nyss kommit hem, har varit ute och åkte lite med martina o henke. Idag har jag hållit igång som bara den så kroppen sa till slut stop, nu på hemvägen, nämligen så jag börja blöda näsblod, usch. För lite sömn för min del. Idag så klev jag upp vid 10 o då hade jag bara sovit några timmar, var ju ute till 4 igår natt, så jag var ganska trött på morgonen. Men det slutade med att jag tog mig upp och gjorde mig i ordning för att sedan åka till birsta med mamma och träffa Marty. Kollade efter student känning men det var ingen som jag fastnade för, näh får ta och beställa från Internet om jag inte hittar något i stan. Sedan efter det var det bara att åka hem en stund o byta kläder så skulle jag hämta syster i stan. Därefter blev det middag på kina med hela syskonskaran och dess familj och päronen stod för notan, mumsigt värre var det!

nu blire sängen, känner att näsan inte är riktigt hundra...




Natti natti!!

Smockad dag...

nyss kommit in och ätit lite lunch, har varit ute och sprungit sedan så gjort rent i bilen. Nu så är det lite städning som gäller så tänkte jag försöka med att hinna gå  upp till syster och hjälpa henne med att dra ner tapeter innan jag ska ut och skjutsa, få se om jag kommer hinna de. Sedan ikväll så får vi se om jag ska ut eller om jag kör. Hur som helst måste jag kila nu.





....take me somewhere we can be alone


Puss!!!♥

Torsdag...

Redan en vecka har gått sedan jag gick på lov, det är bara tre dagar kvar på det, usch känns tungt. Men inte länge kvar innan allt är slut, skönt! Idag så blev det sovmorgon, sov ända till 12, kändes som hela dagen hade gått. Var hos Brickan igår kväll och såg lite film. Var ute idag och gick på lång promis med lilla W  som somnade efter att jag hade gått fem minuter, heh. Så har jag varit med Marty, vi skulle ju färga håret, blev ju som det blev... bara att stå ut med det  nu ett tag, blev inte helt nöjd!! Skulle slinga håret så jag skulle få en ljuasre nyans, det vill säga blonda slingor, ah det blev det en aning men inte som jag hade tänkt mig... Aja, det fixar sig...




I think about you baby!

Puss!!!♥


 


Fullt upp..

idag så har dagen gått väldigt snabbt. Jag har först på dagen varit med syster i lägenheten och dragit ner tapeter i tre timmar ungefär sedan var det bara hem och äta lite så dra iväg för att hyra släpvagn. Var nämligen så att jag bestämde mig för att köpa soffan. Det  känns great!! Så ikväll har jag varit med Marty, ute och åkte lite, pratat massa tokigheter.

Nu så ska ja slå på en bra film och mysa lite, dock ensam...hah

A bit of hope when you look into my eyes!



Puss!!!♥

Promenad..

kom nyss till Syster för en stund sedan, imorse klev jag upp halv 9 för att jag skulle vara barnvakt till lille W, vi tog en promenad först till domus och köpte med lite godbulle sedan så hit. W somnade så klart på vägen så han ligger nu å sover. Jag känner själv att jag är lite små trött, var upp till halv fyra inatt. Sent jag vet... men hade det jätte mysigt och såg film och åt lite godsaker med brickan och micken.
Ska titta på en soffa idag också tills jag ska flytta, få se om den ser lika fin ut som den gör på bilden, hoppas.




Nu så ska jag spela memory med mosters sötgrabb!

God morgon!!

Uppe med tuppen! Det är yoga som gäller kl10, härlig start på dagen! Får se om jag får ta bussen in till stan eller om jag får låna bil....Efter yogan så ska jag nog bara hem och små städa lite, gå igenom lite grejor o kasta de ja inte ska ha. Få se om jag ska till syster en stund idag också och hjälpa henne med antingen barnvakt eller den nya lägenheten.























Pussis!!

God natt...

nu så blir det till att sova, ska upp på yoga imorgon med Lina!



Längtar till sommaren!!!

I dream about you baby!!



Nattinatt!

Lördag...

känns verkligen som söndag eller något, idag så har jag varit barnvakt, syster o dem skulle fixa i lägenhet. Kom hem vid 6 åt skjutsade mamma sedan åkte till andra syster en stund för att hälsa på, där blev man bjuden på kladdkaka, mumsigt!! Nu så har jag bara tagit det lungt och tittat på film.

Igår så var jag med Lina, jag hade ju blivit bjuden till hennes säng, haha. Vi såg film o slappade, skönt! I torsdags då jag var ut hade jag det jätte skoj, tummen upp för the gang!! Blev verkligen lyckat tycker jag. Dansade och hade skoj!

Nu så är det lov också, jag har mycket att stå i, ska plugga dels hjälpa syster med lägenheten, det blir nog inte så mycket lov ändå.... hah.



Dont worry cause everythings gonna be alright!




Party Party..

har klätt på mig och fixat håret, nu återstår det bara att sminka sig. Sedan är jag redo för utgång!! Spelar musik på högsta volym och små shakear lite på asset, heh. Ikväll så ska vi ha så kul som bara den.




See you on the dance floor baby!!

Snart klar...

Japps då är jag äntligen på slutspurten, jag säger bara wiiihiii, äntligen.... Blir bra många sidor än vad jag hade förväntat mig, trodde det skulle bli vid 1-2 kanske på sin höj, näh men det blev ungefär tre hela sidor. Känner mig nöjd med det!! Sedan får vi se om det var bra det jag hade skrivit, heh. Har även hunnit tvätta kläderna som jag ska ha till ikväll, jag känner mig laddad, heh. Snart så är det middag även med syster familj som ska komma. Mysigt mysigt... efter det så äre bara att ta på sig party kläderna och göra sig redo för utgång!!

Nu ska jag återgå till mitt skrivande om Dödsstraff



Pözz!!♥

Godmorgon!

nyss vaknat, jag ska ta och äta lite frukost. Blev inte färdig inatt med arbetet så jag stannade hem nu på morgonen från bilden, få se om jag hinner bli klart till innan dansen börjar, tveksamt, men tycker inte den är så viktig ändå. Jag ska bli färdig med det här till 2 och det bör jag definitivt hinna tycker jag. Nu blir det speed fart på tangentbordet....




Peppar även för ikväll..:D

Bye!

Fortfarande vaken...

japp, ja sitter här fortfarande vid datorn, klockan är väldigt mycket, usch. Men kan inte sova fören jag blivit färdig. Nu så har jag gjort två saker färdigt känns skönt, Nu återstår det bara två till. det är ju tur att jag är nattmänniska, heh, fast jag märker att jag är trött, för när jag skriver tappar jag bokstäver hela tiden, ska även upp snart, kl 7, kanske är de ingen ide att sova haha,aja, ny ska jag slå på lite musik igen så jag kommer igång.




Lyssnar på denna bra låt nu...

Barnvakt...

har nyss kommit hem från syster, har varit barnvakt åt lilla prinskorven W, söt pruppen min, hehe. Idag så har vi skrivit på papper å så till lägenheten, nu är det snart nära. Eller är väl ett tag kvar med tanke på att dem ska göra om i den andra lägenheten innan jag får flytta in, men men jag hjälper ju gärna till så att det ska gå fortare så klart ;) Nästa månad har jag ju räknat med att få flytta in så. När jag var barnvakt så fick jag inte så mycket gjort som jag kanske skulle ha behövt, men en sak som jag gjorde var faktiskt att söka jobb, heh, duktigt av mig. Haha, jag har skickat till allt från aerobicsinstruktör till medarbetare på kontor, hehe, jisses, ah få se hur det blir....Nu så har jag tänk mig att jag skulle försöka plugga, har ju en del inlämningar imorgon, skulle vara bra om jag har gjort dom ju.... Näh nu är det skärpning som gäller..


Jag säger bara sommar, sommar sommar!!
Puss!!♥

Fixat och trixat....

nu så börjar jag komma in idet här med hur man ändrar bloggen, ganska enkelt och kul faktiskt när man lärt sig,hihi, men nu är det ju så att klockan har runnit iväg och jag ska ta och bege mig till sängs, är inte trött men ska upp ganska tidigt, tänke ta mig en springrunda om det är fint väder och om jag orkar, heh

fösta inlägget med youtube klipp, inte illa hahah......



Natti natti!!♥

Check this out...

less på att kasta ut pengar på smink, då ska du ta en titt på denna länk nedan som det står gratismakeup.se

Jag har nämligen nyss blivit medlem där och man kan få presentkort på hela 150 eller 250  kronor på Kicks, Åhlens, Nelly.com och H&M! Det går ut på att man ska samla ihop poäng som man göra med olika hjälpmedel, så när man har 400 poäng så kan man få presentkortet som är värt 150 kronor har man varit ännu flitigare med att samlat ihop till 600 poäng får man ett presentkort på 250 kronor. Förutom dessa presentkort man kan tjäna ihop till, så finns det även tävlingar som man kan var med i och vinna jätte fina priser, allt från en digital kamera till en väska. Mer information finns på hemsidan, det är bara att klicka på länken nedan. 



Det är självklart gratis att vara medlem, det kostar absolut ingenting så det är bara att bli medlem ifall du är intresserad jag gjorde det för att jag tänkte att det kunde vara en kul grej och presentkort på kicks, åhlens och hm säger man ju absolut inte nej till;) 

 Puss!!♥

Kläder..

nyss kommit hem och hjälpte till med maten, var till Jessica efter skolan och tog mina grejer som hade kommit från Hm,  kul med att ha lite nya saker för ungefär 170kr billigt, fast få ge bort en tröja som dessvärre var för stor för mig, asch, den ramlade ner över axlarna, får ta och bygga upp mig lite så tröjan passar, hehe. Beställde bikini också, en grå, ingen speciell men den var ju billig så jag tog den, heh, 40kr är  ju inge.

Här är den....







Puss!!♥

Klänningar...

Kom och tänka på att jag inte har köpt nån klänning än, varken till balen, om jag nu ska gå på den, eller till studenten. Det är ju skit svårt att hitta någon man vill ha. Den ska inte vara för dyr heller. Man bör ju ha fixat det nu varjefall så man inte står där i sista minuten och har stress med det. Näh usch, måste försöka fixa det i veckan.

Här är några jag har tittat på...





Pözz!!♥

Gomorgon!

Nyss kommit in efter att ha varit ute en stund, var väldigt skönt och få frisk luft nu på morgonen, börjar vid halv 1 så jag har god tid på att göra mig i ordning, känns skönt! Idag har jag tänkt mig att jag ska plugga när jag kommer hem, vi har ju snart lov, två dagar kvar, jag vill ju inte göra allt för mycket plugg på det. Blir även utgång igen på torsdag med the gang! Ska bli skoj, känner mig redan lite peppad, heh!

Snart ett år sedan detta kort togs, heh, härliga minnen!

Pözz!!♥

Fotografering...

Japp nyss kommit hem för en stund sedan, var och skjutsade mamma så innan det var jag och fotograferade med Hanna. Usch kan säga att det var väldigt kallt det jag skulle göra, hade mycket jag skulle tänka på så det inte skulle gå på tok, heh. Men vi lyckades nog tillslut skulle jag tro. Nu så har jag krypit ner under täcket för att värma mig, så väntar jag så klart på att se på "ballar av stål", så man kan få sig ett gott skratt. Skulle ju ha pluggat idag också men inte blev det av, får ta och göra lite nytta då det är reklam, heh. Blev ingen promis idag, jag blev jätte deppig av värdet och kände inte alls för att dra ut i det kalla, usch, näh får ta igen det imorgon.

Fick höra idag o att jag hade lovat i fredags kväll då jag fick skjuts hem, att jag skulle tvätta bilen åt honom eftersom att han körde ner mig... haha... det värsta var att jag skulle göra det i bikini med hahaha...jisses vad jag tar i ibland, hah, men jag var ju så klart inte allvarlig då jag sa att jag skulle göra de, heh. Så ingen bikini biltvätt blir det för mig, haha.




Pözz!!♥

Foto..

sitter just nu på skolan och har foto, var meningen att man skulle redovisa en vild som man har gjort om, men slutade med att det blir nästa gång. Jag valde att göra om ett ansikte så den skulle se otäckare ut, men vette tusan om jag lyckades, lite kanske, heh! Hur som helst så orkar jag inte lägga ner någon energi på det... Slutar vid 4 idag, ganska jobbigt, blir till och städa lite och plugga när jag kommer hem.

Här har ni bilden som jag gjort om...






















































bye bye!

Nytt nytt...

som ni ser är bloggen omgjord, har suttit och tagit itu med den nu, kände att den behövde förnyas för att jag ska få glöden igen med att skriva. Det är inte bara bloggen som har förändrats utan även jag, hihi, med tatuering på kroppen och humöret på toppen så har jag börjat igen med mina kvälls promenader/spring rundorna, idag var jag ute ungefär en timme kändes bra. Man måste ju komma i form till beachen 09 och allra helst till Bulgarien Där lär det bli att man gå upp ett antal kilo med allt party som kommer att vara. Snart så ska flytta ut från boet som det brukar kallas, heh, nästa månad får vi hoppas på att det ska bli. Längtar!! Har väldigt mycket mer jag skulle kunna sitta och skriva om men som sagt har ju skolan jag måste sköta så det blir raka spåret till sängen för mig nu.




Har inte kvar mitt långa hår heller, har klippt det för ett tag sedan så det är vid nyckelbenet ungefär, kort men nöjd!

Nattinatti!!

RSS 2.0