Salut!

har nyss kommit hem från Hanna, det är så att jag ska göra projektarbete med henne, det arbete som behövs göra i skolan alltså. Vi har kommit fram med jätte bra idéer, nu äre bara det att vi sak få dem idéerna i uppfyllelse eller vad man ska säga, tänker inte säga vad vi ska göra för arbete än, det kommer när det är mer bestämt, kan säga att jag ska åka utomlands i varje fall.    Nu så har jag tänkt plugga lite svenska som ska vara inlämnat imorgon, jag förstår inte, det är den här tiden på dygnet som jag arbetar bäst med läxorna, konstigt, men huvudsaken är att jag får dem gjort.   Idag så hade jag min skrivning på samhällen, skrev som ett j*vla tok kan jag säga, tror jag skrev fem och en halv sida, skriv kramp fick jag. Men vet inte om det blev bra det jag skrev, det får jag se på resultatet. Jag kommer säkert vara skit trött imorgon. A men nu ska jag sluta skriva här och skriva svenskan.







Puss på er Glada!

Go kvälls!

sitter här och har nyss skrivit mina anteckningar till skrivningen imorgon, hur jobbigt som helst, har om anti-semitism och islamofobi. Man får ha med sig en a4 med anteckningar, o man man får skriva hur man vill, jag kan säga jag har tagit det minsta man kan ha på bokstäverna tror jag och skrivet hela sida, slår vad om att när jag sitter där på skrivningen ser jag väll inte ens vad det står, haha, skulle vara typiskt mig.  Tänkte att jag skulle ta o sova nu ska upp tidigt imorgon.




NattiNatti Sweet!

Utmaning

Jag ska svara på några frågor eftersom att syster min utmanade mig.

Svara på alla frågor

* Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dom i deras bloggar, be dem läsa din.

* Låt personen som utmanade dej veta när du svarat på utmaningen


Vilken mat äter du oftast?

det blir nog, thai eller kina kanske, haha


När du är på kalas, är du den som sitter eller är du den som hjälper till att plocka av?

det beror på vart jag är, både och.

Var sitter du helst och bloggar?

liggandes i sängen med den bärbaradatorn och sittande vid den andra datorn.

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?

typ första gången jag åkte till grekland med familjen


Vilken tv kanal tittar du mest på?

5an tror jag


Dem som jag utmanar är:

Martinasdiary
Dagboken1
Hoegkvist
joyem


Shoo

sitter på skolan nu och har två timmars samhälle, ganska tråkigt! jobbar med konflikten mellan Israel o Palestina. Slutar snart, en timme kvar, vilket är otroligt skönt. Efter ska jag till körskolan o göra lite nytta. Sedan ikväll vet jag inte vad som händer, blir nog att jag ska vara med Martina o hitta på något kul.


puss på er!!

Heej!

nyss kommit hem,har varit ute o kört lite med syster, var först på maxi o handlade lite sedan skjutsade vi mamma till jobbet så åkte vi till andra syster o fikade lite.

idag så var det jobbigt att kliva upp, fast de kanske inte är så konstigt med tanke på att jag la mig sent. Var på skolan hade bild sedan så på stor hålet som jag har, övningskörde jag lite med syster o sedan så tog vi en promenad o träffade andra syster yster, vi gick å åt på kina, mycket gott må ja säga. Sedan efter det så åkte jag tillbaka till skolan för att ha religion Efter skolan så var jag in på körskolan o gjorde lite repetitions faser, ska in i morgon igen när jag har slutat vid halv elva o höra med bokningen o de, så får vi se vad som händer.

Nu så känner jag mig ganska så pigg, sov en stund efter maten, kan ju vara därför, hah. Hur som helst funderar jag på att göra lite nytta som att städa lite o plugga, så jag slipper de i helgen.


Bye bye!

nattinatti..

ligger i sängen, kan inte sova, fattar inte vad det är för fel får ju damp, jag ska upp om 5 timmar ju. Men de går bara inte att sova, ist så har jag tittat på det gamla big brother, haha, ganska kul faktiskt. Men men nu ska jag stänga ner datorn o tvinga mig själv till att sova.




få se om jag kan få igen mina ögon... nattinatti


tjing!

har gjort färdigt teorin nu så skönt, har bara några repetitioner kvar på skolan som jag ska göra imorgon, tänkte gå på skolan o beställa för provet och körningen, får hoppas att det bli nästa vecka om jag har tur. Aja, var på skolan idag tänkte först inte gå, kände att gud vad meningslöst att åka till skolan å ha två lektioner, men men, åkte ändå. I kväll så ska jag till Martina o hjälpa henne med att göra någon religion uppgift som skulle vara färdig tills imorgon, kommer nog få gå dit upp om inte snälla pappa skjutsar mig, heh, nä men en lite promenad skulle faktiskt inte skada.

Ska börja röra på mig nu.

Pusssis!

Go kväll!

kan börja med att säga att jag har suttit här hela kvällen, usch somnar snart. Har suttit med teorin, orkar inte ens tänka på det längre nu vill jag bara sova. Ska i varje fall in till bilskolan i veckan o boka körningen o provet.
Idag har de varit en jobbig dag klev upp vid 6 för att göra färdigt rättskunskapen sedan så blev de stress till skolan, slutade vid 4 sedan var de bara hem o äta lite. Efter maten så satt jag mig här. Nu så har jag bara svenska att göra tills imorgon, vilket är otroligt jobbigt, men jag ska vara duktigt flicka och gå och göra den nu.











Puss påre!


Tjoh!

nu sitter jag här vid datorn för en gångskull, kan säga att det var ett bra tag sedan jag gjorde det. Men men, har hänt en hel del sen sist jag skrev, inget  speciellt att ta upp här då.

Idag så har de varit en tung dag, klev upp ganska sent men hann till bussen i tid, som tur var. Sedan så på skolan när man ska framkalla bilderna så blev det inte som förväntat, hade tagit på mosters sötisar, men det var ju så att hela filmen förstördes, lite less man blev. när man har stått en halv timme med att framkalla så funkar det inte för att någon har blandat vätskorna fel. Aja de var dom bilderna, bara att ta nya.               Har haft ett gått skratt på skolan idag, inte varje dag man får de, eller jag höll mig, haha, var så att jag sitter med en person, vill inte nämna något namn, så frågar den mig om varför det är så Många som säger att  den personen är så lik en annan känd person, som var på bilden i tidningen den läste just då, jag svarade, ärlig som jag är, eller någorlunda, jah det är väl vid munnen, ni har typ samma käke, ni är lika på många olika sätt, dem är lika det är faktiskt många som har sagt det, tro de eller ej. Jaha säger personen och såg helt chockad ut över varför någon tycker att dem är lika varandra, sedan säger den som jag tycker är det komiska i det hela, Men den personen är ju inte ens snygg. Då brast det för mig inombords kan jag säga, det är tur att jag inte visade det. I samma läget som personen säger det så blir jag tvär tyst, för vad ska man säga till ett sådant påstående, att näh du kanske inte är så snygg som du tror att du är?! eller vad, jag gjorde bäst i varje fall att bara vara tyst. Men men vissa personer har ju mer självförtroende än andra, det visades tydligt idag.

Hur som helst så har jag gjort läxa hela kvällen och jag är inte färdig än, har suttit ungefär tre timmar med rättskunskapen och jag tror jag kommer få sitta tre till om jag ska hinna bli färdig tills imorgon. Vill man ha högt betyg måste man ju ligga i.

Nä jag nu ska jag gå och forsätta o plugga.


Bjuder på den här bilden eftersom att jag är så SNYGG!



or not...Hahaha!!

Natti Natti på er!

Go kväll!

Bra med er hoppas jag?!, själv äre sådär har inte riktigt blivit frisk än, det är halsen som krånglar, menmen bara jag är frisk o kry till helgen så är jag nöjd o happy.
Idag har det varit en lång och en händelse rik dag,det började med att jag har haft skolfoto på skolan, blev ju som det blev, hoppas man såg någorlunda bra ut på kortet, jahde tror jag faktiskt, heh lite självförtroende har man ju ändå,haha.
Sedan så när man varit  hemma en stund o sovit lite så blir man väckt av att mamma ropar om en pojke, först förstod jag ingenting sedan så berättade hon att min kära syster har fått sin lilla bebis idag, o det blev en pojke, som jag har trott hela tiden, jag kan de hära med att gissa rätt, hehe. Överlycklig som vi var här hemma så åkte mamma jag o min största syster till ikea o shoppade lite till den lilla prinsen som vi snart ska få träffa, hon ville hem redan ikväll men stannar över natten o kommer imorgon. Fast jag får ju förstås inte träffa dem eftersom att jag är sjuk så jag får vänta, o jag undra hur länge de kommer att ta då, huvva vill ju vara frisk nu.
Men nu så äre de så att jag somnar snart här vid datorn, tänkte gå och lägga mig nu!
Men haare bäst!




puss påer!!

Hejsan Läzers!

Var ett tag sedan, vet att jag har varit dålig på att skriva på sistone, har fått massa kommentarer om att jag har varit lite tråkig av mig. Har blivit så eftersom att jag har suttit så lite framför datorn o bara tappat de här med bloggningen eller om man kanske säger bloggandet haha, men shit the same nu är jag tillbaka.
Kan börja med att säga att jag är sjuk eller börjar väl bli bra nu, är ju uppe ur sägnen, men har varit hemma sedan tisdags, har haft feber o bara legat i sängen o knappt orkat ätit något. Kanske var de halkbanan som tog knäcken på mig eller så inte haha, hade den hursomhelst i tisdags på morgen, var tvungen att kliva upp vid halv sex för att jag skulle vara på körskolan vid halv så skulle vi åka till banan, kan säga att jag kände inte en ända person som var med i bilen men men gick ju bra ändå, de var ju skit kul. Så nu har jag bara teorin kvar då som jag f*n måste lägga ett kol på.
Ska på skolan imorgon eftersom jag mår hyfsat bra och vi har bara två lektioner på morgonen så vi slutar vid halv 11 så de är great!



puss på er!

RSS 2.0