sooovit

klev upp nyss för en ungefär halv timme sedan, hua vad jag har sovit..... från 4 ungefär tills det var mat sedan upp en kvart så la jag mig igen o somnade till 10... länge, det brukar inte jag göra, är nog att det kommer igen nu dem dagar jag har varit vaken länge.. vill inte bli sjuk nu när det ska bli helg å jag ska ut o allt, aja isf går jag ut ändå tjurig som jag är , heh. Nu så blir det till att plugga samhälle... har seminarium imorgon, då man sitter i grupp o ska diskutera o så.. jaja får se hur det kommer att gå, heh. Men nu ska jag ta o göra lite nytta.







Puss puss!

Tjohh!

det var ett tag sedan nu jag skrev här.... har haft sina förklaringar.. nämligen så att dom har ju förstår grävt sönder våran kabel till telefon och internet :s snacka om att det har varit dödens för mig, att vara utan telefon kan funka men Internet.. usch.. har åkt till syster för att kolla mailen o så...haha aja, hoppas det fixar sig. Nu så städar jag lite, går igenom lite kläder.. behövs kan jag säga.. sedan så blir det till att plugga.

imorgon så kanske det blir en sväng till Ikea på de tre timmars hål jag har...tänkte kolla på kläder till helgen, ska ut på fredag sedan så på lördag ska jag på systers o hennes kompis fest, ska bli så kul, är verkligen peppad!!


 Corsellis Silk Puffball Cocktail Dress

Nice dresses! ;D
 
A bit of hope when you look into my eyes!           


             puss lovers!

Vatten...

haft en okej dag, humöret har varit upp o ned, men men, snart så kommer den vara på top, efter helgen så ska den ligga på max, tro mig ;) hemma så stängde dom av vattnet förstås på dagen så vi blev utan ett bra tag, de var byggarbetarna som gjorde det, kommer ju ta ett år innan dom ha byggt färdigt allt med järnvägen o de, o dom ända som kommer att finnas kvar är vi, de är typ bara vårat hur kvar, resten har dom rivit... aja men nu var det vattnet jag skulle berätta om, när vi väl har fått tillbaka vattnet så var vi tvungen att spola för att göra rent i rören, kan säga kom ju inte genomskinligt vatten om man säger så.. haha.. o mammas kommentarer hela tiden.. cillan drick inte vattnet, o jag svarade henne flera gånger att jag inte skulle, hon sa det till mig minst fem gånger då hon stod och slog på och av kranen....så när hon kom till tvn å skulle kolla tror ni inte att hon säger det igen då.. cillan vad du än gör drick inte vattnet.. haha jag förstår.. undrar om hon tror att jag är trög fattat eller ngt.. till slut fick jag titta henne i ögonen och säga mamma jag förstår jag ska inte dricka vattnet....haha ganska komiskt blev det för båda börja att skratta.... men det bästa var när hon går och ska spola i kranen igen så säger hon:

det sluta riner hela trycket försvinner...

Åh jag började asgarva, värsta rappar mamman man har, hon började förstås också att skratta när hon insåg hur hon sa det.hon hade ju förstås dialekt samtidigt som hon sa det.....



nu så är jag med lina o ska sova, är i hennes farmors lägenhet...Natti Natti Lovers!

You're my sweetheart

Hudvård..

sitter nu och se på insider...gud vilka pukon det finns.... aja har varit med syster på hudvård party eller vad man ska säga, hur skönt som  helst att bara få pyssla om sig själv, det enda negativa är att det är såååå dyrt, jag funderar på om jag ska köpa en consiler kostar dock 179 kr... dyrt..men säkert bra... aja men nu så funderar jag stark på att gå och lägga mig, humöret är lite bättre idag än i går men kan säga att den inte är där den brukar vara, är inte den dära glada personen som är positiv men men ska bli ändring på det lovar...





Nattinatti Sweet!

trööött..

kan säga idag har det bara varit en piss dag... usch är bara allmänt trött på skolan och är så irriterad o arg. inte nog med de så äre en som gör dagen ännu pissigare med sina kommentar osv...känner att jag bara skulle vilja resa bort och inte komma tillbaka på ett bra tag..o det kalla vädret gör det inte så heller mycket bättre...vill bara grina...åh så less jag är...jag är inte den person som brukar vara less o sur men idag är det verkligen en sådan dag usch vad less jag blir på mig själv!!!
Ska gå o lägga mig nu så kanske mitt humör ändra sig, är alldeles röd sprängd i ögonen av trötthet, nyss när jag var hos syster så frågade yngsta sonen om jag var ledsen o hade grinat, heh sötgrabben, han såg att moster sin inte var sig själv.





Hejsvejs!!

Eskimo time...

kom hem nyss, har skjutsat mamma till jobbet så har jag varit hos Micken så har vi gått igenom filosofin för morgondagen, de är nämligen så att vi ska göra en debatt om djurförsök, vi ska argumentera mot djurförsök medans två andra ska argumentera för, känner att verkligen kommer bli en het diskussion, haha, eller så slutar det med att vi sitter där knäppt tysta, det visar väl sig imorgon..förutom det så har jag bara varit på skolan idag sedan till syster en stund. Nu så tänkte jag plugga, känns som jag inte gör något annat än att plugga, haha, men men det gör ju bra i mina betyg som jag kommer få på slutet hoppas jag.. hehe.

O nu så är kylan här så man få klä sig varmt, ohh tycker inte om när det ska vara så kallt, men men det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder..haha

Själv så kommer jag nog att gå som en eskimo hela vintern för att inte frysa.. haha





Vad tycker ni? Snyggggt!! ;)

Puss love!

kallt...

kom hem nyss för en stund sedan, var hos Micken och gjorde lite matte, skönt att vara färdig med den. Gick hem fy vad kallt måste jag säga, hade inte så bra kläder på mig heller...så när jag väl har kommit in så ska jag sätta mig i soffan, men vad gör jag... jo jag går in i bordskanten med benet å får så ont att jag ramlar över fåtöljen baklänges, tur att jag har sånna reflexer att jag tar tag i kanten och får tillbaka balansen....blev förstås stor bula och blå märke på låret, huva att jag ska vara så klantig, men men det är ju jag liksom.. Har haft en väldigt lung helg måste jag säga...Hur skönt som helst, behövde jag verkligen, igår så var ja med Hanna, hon har ju kommit hem nu från Indien så hon hade ju en del spännande saker att säga, jag vill också åka!!! Så har väl mamma o pappa förstås beställt resa nu igen till grekland i maj nån gång, dom ska vara där två veckor, lite avis blir man, jag hade tydligen inte svarat på när dom frågade mig om jag ville följa med så dom sket i mig, isjälva verket stog jag i köket så jag hörde inte...men men skit samma, kommer vara så skönt att vara hemma utan dom....frihet säger jag bara!! haha nähdå, sitter o gör lite filosofi, jobbigt men måste göras, sedan så kollar jag lite på klänningar, åh hittar så mycket jag skulle vilja ha...hm.. aja men funderar verkligen på att dra mig till sängen nu, den lockar verkligen!

I wont your body, I need your body!!


 Natti natti lovers!

birsta..

Nu så sitter jag o sjunger som en fågel och väntar på att Martina ska bli färdig, vi ska nämligen bege oss till birsta och shoppa loss  lite, jag ska se om jag hittar nå skor och någon klänning till nyår, måste ju börja titta nu så jag inte står dom sista dagarna och har panik över att jag inte har några kläder att ha på mig.
Igår så blev det verkligen en lugn kväll, jag var hemma och såg på tv och gjorde läxa, haha kan ni tänka er, jag gjorde läxa på en fredags kväll, inte alls likt mig, jag var sååå duktig =).. heh

Här är en klänning som jag skulle kunna tänka mig till nyår! :)

Klänning


Sååå snygg!!


puss lovers!

Plugg-häst!!

Kom hem för en stund sedan, jag stoppade i mig en kex-choklad nyss, mums vad smarrigt det var. Nu så tänkte jag börja plugga och försöka göra färdigt den här gången om jag så ska vara uppe hur länge som helst, heh, får se hur det kommer sluta....Jag ska försöka att vara som en riktig plugg-häst!! haha men jag ska väl trava vidare och sätta igång med pluggningen....åter kommer senare!;)


Pussilipuss!





Go kväll!!

sitter nu tänkte stänga ner datorn, jag är sååå trött, heh, fast jag har sovit efter maten typ 2 timmar. Har försökt att vara duktig med att göra läxa, fast de gick ju som de gick...sitter och kollar på annat hela tiden. Skulle behöva klippa mig lite men det svåra är att jag inte vet hur jag ska göra, om jag ska ha lugg eller inte.. hm få ta mig en riktig funderare på det.



Ta mig till sommaren!

Nattinatti lovers!

Skor..

Fick mina skor idag, hur glad som helst blev jag, jippi!=D


Så ser dom ut, Snygga!!

tjingtjong

det var ett tag sedan nu jag skrev här, puhu, fy på mig själv! har hänt ganska mycket, har inte haft tid o skriva något i bloggen, men nu när jag har det så kan jag ju berätta vad jag har gjort i helgen.

Fredags så började det med att jag var på skolan sedan hem o sov en liten stund så hade jag lovat att skjutsa kusinen till fränsta till pojkvännen som bor i bushen långt in i skogen, heh, Det tog ju sin tid, så när jag var hemma vid 6 så skulle jag göra mig i ordning till 7 ungefär för då gick jag ut med några på bite line sedan bio. Maten var hur god som helst hua, mums.. Bion vi såg var Saw 5, den var bra men mycket otäck, usch, och aj säger jag bara, haha.

 


Efter att ha tittat på bion så var det några som ville ta sig en öl så vi gick till nån pub och satt oss där en stund sedan så bestämde vi oss för att forsätta kvällen med att gå till bk så det slutade med att vi var där till 3 ungefär, jag var förstås nykter haha,förförsta gången på krogen, det kändes bra ändå jag hade hur kul som helst. Efter så blev det max för en del så sedan hem, var hemma vid halv 4  så var det bara att sova för skulle upp 7 igen på lördagen för att först hämta mamma sedan så skjutsa syster med familj till tågstationen för att dem skulle till Stockholm över dagen för att syster fyllde 30 i lördags,fast hon ser ut som typ 15 ibland, hehe;)

På lördagen hade jag sovit typ3 timmar, men funkar för mig bara jag har något att göra hela tiden så, på dagen så lånade jag systers bil eftersom hon var i Stockholm och hämtade min andra syster och vi drog oss till Ikea för att handla lite presenter till både stora syster och pappa till farsdag. Det tog ju sin tid sedan så åkte vi till moster och kusin en stund och tog oss en glass, hehe. Efter det var det bara hem äta lite sova en stund, o då menar jag kanske en kvart, sedan så upp igen slänga mig i duschen fixa mig klä mig så skjutsa hem syster så träffa kusinen en snabbis igen o sedan så var jag med martina vi var ute och åkte lite tills jag skulle hämta syster o familj som varit i Stockholm vid tio på kvällen, åkte med deras bil till stationen så fick dom ta bilen hem själv för jag skulle vara med martina mer, så vi åkte och såg lite tv o så åt lite snacks, sedan blev det lite bil åkning så hem, när jag kom hem så hade jag varit upp ungefär 18 timmar så jag kan säga att jag var hel slut, sov så fort jag la mig ner på kudden, helt ut pumpad...

Så idag så vaknade jag vid 12 inte likt mig, hehe, men det var riktigt skönt, behövde jag kan jag säga, har lite ont i huvudet, men lär väl försvinna så småningom.. idag så äre det städning, middag o pluggning som gäller, fullt upp hela dagen, som det brukar vara.. hehe, jag hatar ju att vara i stillhet och det märks kanske...

aja men nu har jag skrivit så mycket att jag nästan har kramp i fingrarna bäst att jag inte forsätter eftersom att jag kommer behöva dom till ikväll dem timmarna jag kommer att sitta och arbeta som en dåre.. haha!



Puss på er lovers! 

Trööött!!

usch klev upp vid halv sju, hur trött som helst...kommer säkert slockna tidigt ikväll, ska på skolan nu ganska jobbigt, men men, hoppas på att dagen går fort, heh.




Pussis!

Great day!

klev upp för en stund sedan o klädde på mig o så, idag så har mamma o pappa åkt på en båt resa, ska bli så skönt att få vara ensammen ett tag, fast dom blir bara borta tills imorgon kväll vilket är lite tråkigt, dom har kunnat varit borta en vecka, haha. Men jag ska njuta som bara den ändå... Men så idag har jag en del åtagande att göra, jag ska skjutsa syster o pojkarna till hockey, så ska jag titta en stund på C eftersom han spelar idag, lillgrabben, huva vad duktig han är alltså fast han bara är 5-år. Han kommer ju bli ett riktigt proffs om han kommer att forsätta som han gör ;  ). Sedan så blir det till att plugga som bara den, har knappt gjort något på lovet ju, så nu sitter jag är sista dagen med allt som vanligt... hmm att jag aldrig kan lära mig!! Ikväll så tänkte jag hitta på något, får se vad det kommer att bli.. hm :)

Vybild på Cinderellafartyget


Puss Lovers!!

Tjing..

nyss vaknat, sov länge idag, riktigt skönt måste jag säga. Hade skit kul igår, var ute till 4 ungefär, så är ju inte så konstigt om jag är lite trött nu, heh. Jag o Martina var först hos mig o gjorde oss i ordning, sedan så spelade vi lite biljard o så,  sedan kom Brixter efter en stund. Sedan så åkte vi på maskerad fest, fast vi var inte utklädda, haha. Var tänkt att vi skulle åka på en annan fest som var utan maskerad, så då tänkte vi att de är lika bra att skita i det. Fast blev inte så, haha. Men vi hade kul ändå!!

lite bilder sedan igår :)

           





Puss påer!

RSS 2.0