Julmys..

Nyss kommit hem från syster, var uppe ganska tidigt idag o åkte till birsta med syrran, försökte hitta något man kan ha på sig till juldagen men icke gick de, aja ska dit ikväll med, får se om man hittar något då.

Igår kväll hade jag det hur skojigt som helst, var först till birsta med Micken o Brickan, de var ju öppet till 22 så vi passade på att gå, men jag hittade inget då heller... men men fixar sig nog med kläder, tur att man har en snäll syster man kan vända sig till då det krisar sig;) Efter birsta så blev det pulkåkning, med tim jocke och Woulba, hur kul som helst, kallt o mörkt men riktigt kul, därefter åkte vi till brickan o tittade på film, sedan blev det en sväng till max så hem.

Nu så sitter jag o lyssnar på musik, men nu ska jag faktiskt ta o röra på mitt feta ass till rummet o städa lite o göra det lite julmys..heh



puss lovers♥

Mån..

Idag så fick jag linserna, tjoho, blev jätte glad när dom kommit, de värsta va ju att de blev ju typ ingen skillnad från mina ögon...men men de funkar, liten skillnad äre ju. Igår så hade jag fullt upp, dagen började med att jag o syster åkte till Arken o köpte en guldfisk till K eftersom att han fyller år idag o ville jätte gärna ha en. Han blev superduper glad över den å döpte den till Nemo, gulligt! Sedan så åkte med pappa till tågstationen för att han ska vara borta två dagar på nån kurs, skönt att ha bilen, sedan skjutsa jag  hem syster o pojkarna. Så blev det hem o fixa sig för bio, var med Jocke, Brickan, Jessica o Tim. Vi såg Yesman, ganska bra faktiskt, men måste säga vilket jävla väder de var igår, huva, gick ju knappt att köra, hur mycket snö som helst!

Så idag har jag också fullt upp, jag tar verkligen vara på tiden, haha, jag ska snart skjutsa mamma till jobbet sedan hem o städa lite, så hämta mamma igen så ska vi åka till syster på middag därefter hem o plugga lite.

Nu så ska jag gå och passa denna söta lilla pojk!



A bit of hope when you look into my eyes!  

puss♥

Lov..

Nu så har jag äntligen lov! Gud så härligt! Ska verkligen ta vara på varenda liten minut!
Igår så hade jag verkligen fullt upp, städade lite sedan så kom släkten o vi julpysslade lite o fikade. Hur mysigt som helst.
Här är några mästerverk som skapades igår!


Jag o Lina gjorde nog dom "Snyggaste" ...



eller så inte...haha slet som ett djur med den där! haha, inte riktigt haj på det men visst syns det vad det ska föreställa?
De är jag som har gjort den till höger o lina har gjorde tomten till vänster! haha!

Efter pysslet skjutsade jag hem syster o pojken hennes sedan så hämtade jag upp Martina o Lina. Så  drog vi till stan o gled runt i bilen o busade lite.

Så idag har jag också haft det fult upp,  klev upp o började plocka lite på rummet sedan så blev det så att skulle skjutsa mamma till syran o pappa till klippningen sedan hämta upp Hanna. Vi handlade lite å hyrde film till ikväll. Vi ska ha mys o äta middag o göra stan osäker....heh.. men nu ska jag ska jag skynda mig o städa lite o hoppa in i duschen sedan åka till Hanna



Ha en mysig kväll!
puss!♥

Home..

Jaha då var man hemma igen, fick gå hem för läraren, det var ju skönt! Nu så tänkte jag göra undan lite plugg så jag slipper sitta så mycket på lovet och göra det. Sitter och lyssnar på musik som pappa dunkar, han lyssnar på min skiva så det är ju bra musik, haha. Tror han diggar musiken med tanke på hur högt han har. haha! Han sjunger med låtarna till och med även fast han inte har hört dom hahaha!

Aja, see you later!

Hemma en stund..

Japps då sitter man här vid datorn, börjar inte fören klockan två igen, ganska skönt. I Morse så försov jag mig till och med, mamma kommer in vid tio i åtta o frågar när jag börja, o jag studsar upp från sängen och slänger på mig kläderna o drar till skolan, det var ju tur att jag bara hade bild plus att jag hade tillgång till bil:) När jag väl är på bilden och ska framkalla min rulle som jag har fotograferart på sötpruppen så slutar det med att det inte fungera att framkalla utan det blev inga bilder på remsan, det vara bara blankt, usch vad less jag blir! Det är bara att ta nya tag och fotografera om allt!
Sista lektionen är idag innan lovet, hur skönt som helst ska de bli, imorgon äre bara julshow sedan blir det Ikea Marty.

Nu så har jag faktiskt beställt linser hoppas dom hinner komma innan julafton, fast det lär dom nog inte göra, men men bara jag har dom till Nyår så är jag nöjd!

Det blev dom här linserna!


Har ju haft bruna förut så tänkte att jag måste testa med nya, tror faktiskt dom har blir hur bra som helst, de är bara att vänta o se;)

Pusspuss♥

Shopsugen..

nyss kommit hem, har skjutsat mamma på jobbet och så hem med syster o pojken hennes, sötnöten! Sitter nu och tittar på efterlyst, otäckt hur det är, usch! Ska bra ta det lungt o se på tv, har fått låna storasysters mans bil också, är glad som bara den, imorgon så slipper jag kliva upp tidigt, dessutom kan jag åka hem på hålet imorgon som är tre och en halv timma lång, skönt skönt skönt!
Måste börja titta på kläder till nyår och julafton, jag har ingenaning om vad jag ska ha på mig, hm, vill ju ha något fint....Så vill jag köpa nya smycken och kanske ska jag skicka efter linser med, men har ingen aning om vad jag ska ta för färg.




Här är dom två färgerna jag ska välja mellan... hm....tycks?!



Rare Bow Bandeau Puffball DressASOS Pintuck Front Pencil Dress
TFNC Silk Rosette Halter DressASOS Contrast One Shoulder Pencil Dress

Gillar dessa klänningar... skulle inte sitta helt fel att ha dom i garderoben!:)

658103596571003065820010_m_kedja
O dom här smycken skulle vara prima att ha till outfiten ....


Dessa skor skulle göra att jag har en hel outfit o att jag skulle vara redo för party hela natten lång utan att något hinder..


Hittills har jag skorna, så det återstår bara att handla resten som kläderna smyckena o linserna.. heh... ska ju till Ikea med Marty efter skolan på fredag så kanske köper jag något som jag är ute efter eller så kommer det sluta med att jag blir super snål och inte köper något alls, aja hur som helst, får berätta då hur det blir. Men men, nu har ni ju fått reda på min otroligt bra smak när det gäller utseendet, eller hur?!;) hahaha

Nu så ska jag ta min skönhetsömn!
Nattinatti! ♥

Plugg..

Nu så är man tillbaka till skolan igen, var sjuk nästan hela förra veckan, fy, lär ju ha missat mycket. Men men vad gör man....är bara att kämpa på med plugget nu den sista veckan, sedan blir det lov, ska bli hur skönt som helst! Kommer hända mycket på lovet, ska fira julen med hela tjocka släkten, sedan bär det av till vemdalen mot nyår! Skoj hoj... näh nu ska jag ta o sova!

Nattinatti lovers!

back on track..

nu så skriver jag här igen, var ett tag sedan nu, har inte orkat skrivit något bara men nu så ska jag skärpa mig. Har nyss vaknat från att ha sovit några timmar, mår inte så bra, börjar nog blir riktigt sjuk, har ont i huvudet o i halsen o är trött som bara den fast jag sovit, men men blir nog bättre, få se om det blir någon skola imorgon.

Helgen som har varit blev lung, körde ganska mycket, skjutsade hit o dit, men men jag gillar ju å köra bil så spelar inte sån stor roll, fast blev lite less, då jag var tvungen att gå upp från sängen precis då jag lagt mig o skulle hämta mamma o pappa så när jag kommer fram så ska dom inte åka, då åkte jag  hem igen så när jag lagt mig för andra gången så ringer dom igen, tog kanske 45 min efter första, då vare bara att klä på sig igen o sätta sig i bilen o köra... tur säger jag bara att jag gillar att köra bil annars hade jag inte hämtat dom, heh.

Har mycket i plugget nu också, men det är bara för mig att ta tag i sakerna o göra det. Så kanske jag kommer bli nöjda med mina betyg!

Som det ser ut nu så blir det utgång till helgen, men vem vet kanske blir det så att jag är dödssjuk o ligger i sängen eller har tappat lusten helt och stannar hemma ist, aja det får vi se!

Nu så ska jag sova huvudet värker som en tickande bomb!



Nattinatti lovers!

Tjohej

Hänt mkt i helgen orkar inte ta det nu... kanske nån annan gång då jag är på humör!=)


Hold the pose, a perfect picture
Just so I remember how you're looking tonight
Let it go, now the days gone
Standing in the dark, although we've turned on the lights

Tonight we will deny, that time is passing by
It's leaving you and I to...

Freeze
A moment, its never been better
Freeze
All over, we won't last forever
You said that you're sorry for pushing me
But then smiled when I opened my eyes
I'm gonna
Freeze
A moment, while we're together

Keep the peace, by gones be gone
Coming up the rain under the life that we've made
Under here, we're not so soft
Forgiving the feeling that we put on parade

Tonight we will deny, that time is passing by
It's leaving you and I to...

Freeze
A moment, its never been better
Freeze
All over, we won't last forever
You said that you're sorry for pushing me
But then smiled when I opened my eyes
I'm gonna
Freeze
A moment, while we're together

Don't stop, gotta know what you got
There's no second chances in life
Don't break, gotta give what you take
With you

Freeze
A moment, its never been better
Freeze
All over, we won't last forever

Freeze
A moment, its never been better
I Freeze
All over, we won't last forever
You looked at me with the truth in your eyes
And you said it's ok, you can go
I'm gonna
Freeze
This moment, while we're together

Freeze
A moment


http://www.youtube.com/watch?v=E2oabqNQvns&feature=related


Nattinatti lovers!

RSS 2.0