Höh..

Var på ikea för en stund sedan med Martina och handlade faktiskt lite grejor, bra grejor. Jag handlade en jacka ett par skor och smycken. Fick äntligen jackan jag ville ha och det fanns bara en kvar som var i min storlek så jag blev så klart överlycklig. Sedan så fick jag skorna för ett bra pris, dom var på rea, sedan var det halva priset på det, så det var kanon bra. Smyckena som jag köpte blev det ett bra pris på efter som att de var ta 3 betala för två så då passade jag på att köpa halsband, örhänge och armband. Sedan så hade jag och Martina lite problem med bilen när vi skulle åka, men det gick bra efter att vi fick lite hjälp, jag kan säga att jag fick ett gott skratt.

Här är jackan som jag köpte!
Tjing på er!


Fredag..

Tjoho, nu så äre äntligen fredag, det innebär att den första skolveckan är över, Skönt. Den här veckan har väl gått bra, fast jag kan säga är redan skol less, vi har redan fått läxor. Idag så händer de ett o annat må jag säga, ska med Martina alldeles strax till ikea en sväng o kolla lite, få se om man hittar något eller om man blir snål. Sedan så ikväll så ska jag säkert ut och partaja lite. Kanske drar man på club lyset eller vad de heter, de är ju premiär.

Bjuder på denna bild.




Jag o Lina,på grönan när vi var i stockholm med nästan hela släkten, kul som bara den.

Puss på er!


Go kväll!

Nyss tagit en dusch, hur skönt som helst. Har spelat match gick jah vad ska man säga åt pipan. Det börjar med att vi sätter en tjej i mål som aldrig brukar stå men hon som är så godhjärtat av sig, så hon ställde upp för laget. Vi fick låna in två tjejer för att vi skulle ha några avbyttare tillochmed fast kan säga att blev ingen avbytare alls efter att första period var slut. Det börjar med att målvakten räddar en skott och gör illa handleden, så hon var tvungen att åka till sjukhuset så nu har jag fått reda på att den var bruten, huva hon som egentligen inte ville stå i mål och var nervös över de så ska de gå på de visset. Men inte nog med det utan efter att vi har bytt utmålvakten och spelat en stund så blir det en stor kollision mellan en av våran spelare och det andra lagets målvakt och det slutade med att båda spelarna fick kliva av planen för att dem skadade sig. Men spelet fortsätter och efter en stund så är den en i vårat lag som blir armbågad på näsan så då var hon också från plan. Det slutade med att vi inte hade någon avbytare och vi hade ungefär en och enhalv period kvar. Jag har aldrig varit så slut som jag var efter matchen idag, huva liggen, jag var döende kan man säga haha, dålig kondition dessutom som jag ska träna upp.         Idag så har jag varit på skolan vid 8, ganska jobbigt men kommer man bra in i de här rutinerna att kliva upp på morgonen så äre lungt. Hade den första matte lektion, (matte C) som jag trodde skulle vara hur svårt som  helst att få något betyg i, men det visade sig att våran lärare är hur jah vad ska man säga Sköön som helst, han säger att är man på lektionerna och lämnar in några uppgifter så får man minst G och man får ta hjälp av någon med uppgifterna om man vill, så om man ska ha högre betyg så ska man göra prov och vissa hur man tänker också ska man fråga han så lite som möjligt. Jag kan ju säga att jag minst kommer att  få G då, hah konstig lärare. Sedan så har ja haft Samhälle som jag kommer att ha fem timmar i veckan, tur att det är intressant det vi kommer att arbeta med annars skulle jag nog aldrig överleva. Så har jag byt Eng C mot bild, så det blir lite ändringar i schemat men inga stora så det var ju skönt.



NattiNatti Läzers!

Sööt!

Här är mina ortroligt mysiga och fina strumpor som jag köpte!


Tjing på er!

Skolan har börjat nu igen. Men den började bra, redan igår så åkte jag till skolan vid halv ett, jah åkte med sweetie Martina. Men på skolan så träffade jag klassen och mentorerna. Efter att vara på skolan en timme ungefär var de bara att åka hem igen. De vi fick göra var att vi fick schema och jag kan säga att jag aldrig har haft bättre schema. Jah har massa hål timmar vilket är skönt och jobbigt att vänta på nästa lektion men förutom det så har jag en lektion på torsdagar som börjar vid två och slutar tre också slutar jag vid halv elva på fredagar hur skööönt som helst. Fast kanske kommer de bli en ändring beror på om jag ska ha kvar Eng C eller om jag ska byta, jag hatar ju igentligen engelska men förstår inte varför jag tog, tror de har att göra med att jag kommer få extra poäng i meriten eller var det nu var.      Så idag har jag varit med våran klass på norraberget, vi gick runt och tittade lite sedan blev det lunch och innan de var de någon tjej som pratade lite om platsen osv. Efter den goda lunchen fick vi sluta så de var ju härligt, gick på stan lite med Micken och Berg för att hitta min vinter jacka som jag vill ha. Fast den var ju så klart slut i storleken till och med i birsta. Så jag skulle återkomma på torsdag för då skulle dom få in nya. Men jag köpte faktiskt ett par strumpor som jag ska till vintern då jag fryser om små fossingarna,hehe. Sedan blev de hem färd ´så har jag nyss ätit ska ringa Martiini snart så får vi se om vi kanske ska hitta på något.

Puss på er!

Åhåå!

Tjoh på er! sitter nu här vid datorn och lyssnar på musik för fulla muggar, tänkte göra teorin nu på internet, så att man blir fädrig nån gång, så att man kan ta bilen själv ut och åka en sväng. Skönt de kommer att bli, att inte behöva vara beroende av andra. Jag är ju nu på slut kampen, halkbanan snart om nån vecka sedan efter det så äre nån gång till körning så hoppas jag på att jag har körkortet inom en snar framtid. Förutom det har jag varit hos syster nu på morgonen en sväng sedan ringde Martina o fråga om jag ville hänga med på birsta o de tackar man ju inte nej till. Hon hämtade mig hos syster sedan blev de en sväng dit sedan så hem.
Ikväll äre sista dagen man kan göra ngt roligt innan skolan börjar så själv klart ska jag vara med Martina. Vi vet inte alls riktigt vad vi ska göra med något skojs blir det så klart!;D



Kram på er!

Tjoho!

Bra med er hoppas jag, själv är det kung! Förutom att mamma o pappa kommer hem inatt från grekland, jobbigt, nu kommer man inte få vara ifred på ett bra tag. Ska åka med syster o hämta dom vid 4 inatt eftersom att flyget är försenat. Så idag har jag varit med Martina på stan blev lite goo fika med. Efter stan blev de birsta med syskonen o Sweet A. Efter att ha röjt upp lite hem så hämtade Martina mig så åkte vi till henne o jag färgade håret på na. Blev nog bra tror jag, har inte hört hon sagt ngt dåligt änn, haha;D så nu väntar jag på att hon ska bli färdig sedan blir det nog en tur i hennes snabba car. Få se kanske om Berg också följer med, har väntat på henne typ en halv timme nu, hon lär ju inte följa med. Men nu ska vi dra!

Pöss påer!!

GoMorgon på er!

Idag så lär de hända en del grejer ska ni se, för de första ska jag hjälpa Big s med att vika tvätt sedan ut o köra lite, sedan ska jag ringa Martina så ska vi diskutera om hur vi ska göra om vi ska resa eller ej. Man blir ju bra sugen när mamma o pappa ringer o säger att de är ungefär 36 grader i grekland o solen steker, och att jag skulle ha följt med ist för att stanna här  hemma i pissvädret. Så martina o jag ska ringa o höra med detur om dom har nån bra resa till turkiet nu till helgen. Det skulle var hur skönt som helst att få en extra veckas lov dessutom.
 Så blir det till att städa och tvätta lite hemma eftersom att mamma o pappa kommer hem imorgon.

Igår så färgade Martina håret på mig och klippte mig o det blev bra, det ända är att jag ser lite blek ut, så jag får ta och sola lite så jag inte går runt som ett lik.




Hare bra läsers!

^^

Jah då har man börjat med det hära att blogga igen, var ett tag sedan jag skrev på min gamla blogg, snart 1år
sedan. Börjar om på nytt nu med den här bloggen och så ska jag vara mer aktiv i mitt skrivande. Ni som läser vet säkert redan vem jag är så har inte så mkt att säga om mig.


fg
Lev livet!


RSS 2.0